Kryesore » 2012 » Maj » 25
Nga testimi i disa mijëra rasteve, studiuesit kanë arritur të kuptojnë se niveli i vdekshmërisë në gratë e moshuara që përdorin vitamina është më i lartë se ai tek ato që nuk i përdorin.Suplementet artificialë të vitaminave, të cilët shoqërojnë vazhdimisht shumë mjekime, mund të jenë shumë të dëmshëm për shëndetin e njeriut, zbuloi një studim finlandez.
 Nga testimi i disa mijëra rasteve, studiuesit kanë arritur të kuptojnë se niveli i vde ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-25

Një gotë verë e kuqe ndihmon për kujtesën. Vera e kuqe duket se ka kapacitete që mbajnë larg alzhaimerin, pasi ka një veti neutron mbrojtëse.Ky fakt del nga një studim i Georgetown University gjatë të cilit u nënshtruan disa pacient të cilët kishin shenjat e para të harresës, studim i cili zgjati afro 1 vit.Ndër studimet e fundit lidhur me vetitë e verës kanë qenë ato kundër plakjes, kundër diabetit, kancerit dhe obezitetit."Shumica e studimit u bazua te kafshët me ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-25