Kryesore » 2012 » Dhjetor » 13
Rezultatet e hulumtimit, i cili është publikuar në revistën Journal of Studies on Alcohol and Drugs tregojnë që mamurlleku mund të jetë dukshëm më intensiv nëse gjatë kohës së konsumimit të alkoolit pini edhe duhan.Shkencëtarët amerikanë kanë kryer hulumtimin në të cilin kanë marrë pjesë 113 studentë. Studentët pas çdo dalje kanë plotësuar anketën se sa kanë pirë alkool, duhan dhe sa është intensiv mamurllëku.Rezultatet kanë treguar që mamu ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-13

Nje dhimbje ka gjithmone nje kuptim dhe nuk duhet te merret asnjehere me lehtesi. Ja lista e dhimbjeve qe duhet te ju shqetesoj dhe t'ju shtyj te konsultoni mjekun.

Dhimbje ne gjoks 
Femrat kane gjithashtu nje zemer te dobet dhe semundjet kardiovaskulare jane shkaku i vdekjes tek to. Nje dhimbje e vazhdueshme, nje frymarrje e shkurter dhe ne pergjithesi te gjitha dhimbjet e reja lart trupit qe do te ju shtyjne te konsultoni mjekun. ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-13