Kryesore » 2012 » Dhjetor » 12
Shkencëtarët zviceranë në hulumtimin e fundit kanë zbuluar që çaji i zi mund të parandalojë krijimin e diabetit të tipit 2.Diabeti i tipit 2 është duke u bërë gjithnjë e më i shpeshtë, ndërsa ekspertët paralajmërojnë që nëse shprehitë e njerëzve nuk ndryshojnë, numri i personave që vuajnë nga diabeti deri në vitin 2030 do të jetë madje 900 milionë, dhe atë nëpër gjithë botën.Shkencëtarët kanë vëzhguar shprehitë e njerëzve nëpër vende të ndryshme. Kanë përcaktuar që në ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-11