Kryesore » 2012 » Tetor » 17
Shkencë e jetës së gjatë: Qeshja, përtypja e kafshatës dyzet herë dhe frymëmarrja e thellë janë shprehi të njerëzve të lumtur që jetojnë më gjatë se mesatarja, ndërsa ecja redukton rrezikun nga karcinomat.

Nëse ju bëhen shprehi hapat e vegjël, mund ta zgjatni jetën edhe për dhjetë vjet.

Valsi është "ndihmës” ideal gjatë shërimit pas sulmit të zemrës dhe kthimin e funksioneve të zemrës në normalitet, pohojnë shkencëtarët. Të testuarit të cil ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-10-17

Atyre qe vuajne nga semundje ne stomak zakonisht u sugjerohet nje diete me pak kalori, me te cilen shmangin dhe zvogelojne dhimbjet.
Ne fazen akute dieta eshte e lehte, kryesisht perbehet nga karbohidratet.Po ashtu, duhet pasur kujdes menyra e pergatitjes se ushqimit – eshte e nevojshme te hiqni te gjitha yndyrat e mundshme nga mishi.Po ashtu, nuk duhet qe ushqimet te jete teper te nxehta, por as teper te ftohta. Duhet te konsumoni me shpesh. Pas nje vakti te ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-10-17