Kryesore » 2012 » Shtator » 26
Nje person mbi tre,me shume se 65 vjec, pijne ilace gjumi ne menyre te rregullt. Nje shifer e tepruar nga autoritet e shendetesise, qe ka hapur nje fushate informacioni.Per fushaten e re te informacionit, autoritet e shendetesise kane dhene nje paralajmerim : : Te ndaloni Ilacet e gjumit nese eshte e mundur!”. Moshat me shume 65 vjec, per te cilet pirja e ilaceve te gjumit eshte gati "banale” , si dhe perdorimi I ketyre medikamenteve. Ato do duhet ti pergjigjen nje nevo ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-09-26