Kryesore » 2012 » Gusht » 25
Vala e të nxehtit duket se po i lë larg gjumit mijëra njerëz, të cilët vetëm djersijnë edhe ndërsa ai i afrohet dhe ua përkul qepallat. Po si ta fitojmë këtë betejë ndaj pagjumësisë që na e shkaktojnë temperaturat e larta? Ja 7 mënyra:

1- Përgatiteni gjumin

Nëse ju keni një kondicioner, mos harroni ta mbyllni atë. Ju duket sikur ju freskon, por nëse e mbani më shumë se ç’duhet, ua largon gjumin. Praktikojeni thjesht duke e freskuar dhomën ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-08-25

Pasojat e perzierjes se alkoolit me pijet energjike shfaqen me simptoma te helmimit qe e shkaktojne aritmine ne zemer, pastaj pagjumesine si dhe plogeshtine.Njerzit qe i perziejne pijet energjike me alkool gjashte here me shume kane dridhje te zemres, ne krahasim me ata persona qe konsumojne pije te tjera alkoolike. Kete e ka vertetuar studimi i universitetit ne Australi, ne te cilin kishin marre pjese me shume se 400 njerez.Pos kesaj, ata te kater here me shume kane prob ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-08-25