Kryesore » 2012 » Gusht » 07
Shkencëtarët pranë Universitetit McGill në Montreal, ku është realizuar studimi, rekomandojnë që të mos teprohet me kafe dhe të mos pritet shumë efekt nga ajo, por një efekt i lehtë parandalues.Një hulumtim i realizuar së fundmi ka konfirmuar se njerëzit të cilët konsumojnë kafe janë më pak të rrezikuar që të sëmuren nga sëmundja Parkinson.Autorët e studimit thonë se dy filxhanë kafe në ditë, dukshëm mund të zvogëlojnë simptomat që lidhen me këtë ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-08-07