Kryesore » 2012 » Qershor » 16
Larja jo pershtatshme e dhembeve eshte lidhur me vdekjet e parakohshme nga kanceri pasi bakteri rrit rrezikun deri ne 80 per qind.Mos larja e dhembeve sic duhet ka mundesi te rrit rrezikun e vdekjes se parakohshme nga kanceri, kane deklaruar ne grup hulumtuesish.Ata kane gjetur nje lidhje mes nivelit te larte te plages dentare, ose baktereve, dhe vdekjeve nga kanceri per 13 vite me heret se sa zakonisht pritet.Ata te cilet kane me se shumti baktere ne siperfaqet ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-06-16