Kryesore » 2012 » Qershor » 10
Ka shumë mjete për të luftuar stresin. Ka edhe ilaçe, por ato gjithmonë duhet të konsiderohen "mjeti i fundit", vetëm për rastet e rënda, dhe gjithmonë duhet të rekomandohen nga një specialist. Por janë edhe disa pije të caktuara në fakt, që na e ulin dozën e stresit:
1) Një gotë qumësht.

– Qumështi përmban një substancë të quajtur triptofanin, i cili kur tretet, kthehet në hormonin e mirëqenies dhe qetësisë, serotonin. Ndër të tjera, qumështi për ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-06-10