Kryesore » 2012 » Maj » 28
Gjenetika luan rol te vecante ne percaktimin final te gjatesise suaj. Vitamina dhe mineralet ndihmojne rritjen dhe pamjaftueshmeria e disa vitaminave mund te shkaktoj vonese ne zgjatje dhe ndikoj ne gjatesine perfundimtare. Qe ti ndihmosh femijes suaj te zgjatet ata duhet te konsumojne sasi te mjaftueshme te kalciumit, vitamines D dhe zinkut.
Kalciumi
Kalciumi eshte minerali ma me bollek ne trupin tone. Kalciumi nevojitet per tkurrjen e muskujve, s ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-28

Personat që vuajnë nga diabeti i tipit 1 ose 2 përjetojnë ndryshime të papritura të nivelit të sheqerit në gjak të cilat shkaktojnë ndryshime të gjendjes së tyre shpirtërore, me çka u prishet kualiteti i jetës.Trupi i personave me diabetin e tipit l nuk mund të prodhojë insulinën në mënyrë të pavarur, ndërsa personat me diabetin e tipit 2 duhen të rregullojnë nivelin e insulinës, sepse trupi i tyre nuk është në gjendje të prodhojë sasinë e mjaftue ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-28