Kryesore » 2012 » Prill » 25
Vitaminat dhe mineralet jane pjese e domosdoshme e cdo ushqimi, ndersa studimet tregojne qe mund te parandalojne kancerin, semundjet e zemres dhe problemet e tjera shendetesore.Megjithate, shume nga keto studime jane kryer ne ushqimet e pasura me vitamina, dhe jo ne shtesat e ushqimit ne forme te pluhurit, kapsulave dhe shurupit. Ne fakt ushqimi i balancuar me fruta dhe perime me siguri do t’ua ofroje te gjitha vitaminat dhe mineralet e nevojshme.
Nga ana tjeter, shtesa ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-04-25