Kryesore » 2012 » Shkurt » 17
Uji luan një rol shumë të rëndësishëm në lënien e cigares.
Duhanpirësit duhet të konsumojnë ujë kur kanë dëshirë të pinë një cigare sepse uji largon gjendjen e tensionuar që lind nga mospirja e cigares, transmeton Starti njoftimet.
Në fillim duhanpirësit duhet të minimizojnë numrin e cigareve të konsumuara gjatë ditës. Nëse konsumojnë ujë sa here që kanë dëshirën e marrjes së një cigareje atëherë pakësohet dëshira për ta marrë dhe zhduket shqetësimi që ndjen ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-02-17