Kryesore » 2012 » Dhjetor » 02
Në botë harxhohen me miliarda dollarë në produkte për humbje në peshë. Por, ekziston edhe një mënyrë më e mirë dhe më e lirë për humbjen e kileve të padëshiruara. Një studim i ri tregon se disa produkte ushqimore, që gjenden në çdo dyqan, mund të na ndihmojnë në këtë drejtim.

Vezët

Në vend të bukës dhe produkteve nga brumi, në mëngjes është më mirë të hani vezë. Ky ushqim përmban shumë proteina d ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-02

Vuajnë më shumë se gjashtë persona në dhjetë. Djegie stomaku, tretje e keqe e ushqimit, diarre dhe çrregullime të tjera intestinale. Cilat ilaçe mund të përdoren pa recetë dhe në çfarë mënyrë?

Guidë për mjekimin e duhur

Vuajnë më shumë se gjashtë persona në dhjetë. Djegie stomaku, tretje e keqe e ushqimit, diarre dhe çrregullime të tjera intestinale. Cilat ilaçe mund të përdoren pa recetë dhe në çfarë mënyrë?
... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-02