Kryesore » 2012 » Nëntor » 30
Sëmundjet e lëkurës si ekzema, dermatiti, psoriasis e kështu me radhë zakonisht në verë zbehen. Në përgjithësi jemi të prirur të mendojmë se merita e këtij përmirësimi është e diellit dhe e rrezeve të tijë të mira. Ekspozimi i lëkurës së sëmurë drejtëpërdrejtë në dritë, në fakt është jashtëzakonisht i dobishëm. Por jo vetëm dielli ka një efekt pozitiv mbi lëkuren, njerzit që janë mësuar të bëjnë pushime verore pranë detit, padyshim e kanë vënë re se efekti i u ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-11-30