Kryesore » 2012 » Nëntor » 20
Shega – fryti shërues i pasur me antioksidantë, gjithmonë është vlerësuar si simbol i shëndetit, plleshmërisë dhe jetës së amshueshme. Jashtëzakonisht të popullarizuara janë lëngu, farat dhe vaji i saj. Shumë studime kanë vërtetuar që bëhet fjalë për një nga frutat më shëruese në botë për shkak të ndikimit të dobishëm në sistemin kardiovaskular, nervor dhe eshtëror, shkruajnë mediet.Është treguar që edhe doza ditore e ekstraktit të shegës nga i cili më ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-11-20