Kryesore » 2012 » Nëntor » 14
Kanceri në zorrë të trashë është një nga format më të shpeshta të kancerit te endet e zhvilluara, që, sipas mjekëve, mund të thuhet se kemi të bëjmë me një epidemi të llojit të vet të kësaj sëmundjeje. Kjo sëmundje shfaqet si pasojë e mënyrës së jetës që nënkupton qëndrimin ulur për një kohë të gjatë, mënyrën jo të shëndetshme të ushqimit, mungesën e konsumimit të pemëve dhe perimeve, ujit dhe stresi. Se kanceri në zorrë të trashë është sëmundje e botës së zhvillu ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-11-14