Kryesore » 2012 » Gusht » 26
Nektarinat e rinojnë lëkurën, ndërsa, përveç kësaj, janë të shkëlqyeshme në parandalimin e sëmundjeve të zemrës dhe karcinomës.Nga të gjitha llojet e ndryshme të pemëve, të cilat na ofrohen çdo ditë në tregje verës, nektarinat zakonisht dallohen të renditura ashtu bukur dhe shkëlqyeshëm në grumbuj të mëdhenj. Përveç që janë të bukura dhe të shijshme, janë të pasura edhe me vitamina, veçanërisht me A dhe C dhe betakaroten. Ajo që është më e m ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-08-25