Kryesore » 2012 » Gusht » 10
Pijet e gazuara të cilat shiten në treg duhen të kenë paralajmërimet, të cilat janë të shtypura në kutitë e cigareve, thonë shkencëtarët. Që pijet e gazuara joalkoolike nuk janë shumë të shëndetshme, dihet qysh shumë moti, por lobimi i prodhuesve është mjaft i madh dhe ende nuk kanë probleme me shitjen. Por, sipas mendimit të biologut Hans- Peter Kubis, pijet e tilla në etiketa duhen ta kenë paralajmërimin, ashtu si cigaret. 
Në 25 vjetët e ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-08-10