Kryesore » 2012 » Korrik » 25
Për t’u freskuar më ditët verore, shumica vendosin që t`i kalojnë pushimet verore në bregdet. Por rrezitja përveç që është e dobishëm sjell edhe shqetësime për lëkurën. Prandaj, përveç kremrave për rrezitje, specialistët dermatolog preferojnë edhe konsumimin e çajit jeshil. Ky çaj, që e mbron lëkurën nga rrezet e dëmshme të diellit është shumë i rëndësishëm gjatë muajve te verës edhe për organizmin.Studimet klinike të kohëve të fundit kanë provuar se konsumimi i ça ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-07-25

Disa ende besojnë (gabimisht) se duhet të hahet vetëm e bardha e vezës, ndërsa njëkohësisht e anashkalojnë të verdhën e vezës.Pasi që për disa dekada janë shpallur të dëmshme për shëndetin tonë, veçanërisht në sasi më të mëdha, vezët ngadalë, por sigurt janë duke u kthyer në listat e ushqimeve të shëndetshme dhe bëhen pjesë e pashmangshme e ushqyerjes së shëndetshme.Megjithatë, ka shumë që ende besojnë (gabimisht) që kjo vlen vetëm për të bardhët e vezëve, ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-07-25