Kryesore » 2012 » Qershor » 30
Një pilulë e re ditore, e cila kombinon katër medikamente të trajtimit të HIV në një të vetme të përditshme, është e sigurt dhe efektive. Në këtë përfundim ka arritur një studim në Shtetet e Bashkuara të Amerikës se pilulat ‘katër në një’ do ta bëjnë më të lehtë lidhjen e pacientëve me ilaçet e tyre duke përmirësuar edhe efektet e trajtimit të tyre.Një studim në ‘Lancet’ tha se kjo mund të jetë një alternativë e rëndësishme për trajtimin e HIV.
Një ekspert në Mbretëri ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-06-30