Kryesore » 2012 » Qershor » 24
Meshkujt të cilët pinë çaj në sasi të mëdha kanë më shumë gjasa t’u zhvillohet kanceri i prostatës. Studimi më i ri i publikuar nga BBC tregon se një ekip nga Universiteti i Glasgow analizoi shëndetin e më shumë se 6.000 vullnetarëve meshkuj për një periudhë 37 vjeçare.Ata gjetën se meshkujt që pinin më shumë se shtatë gota çaj në ditë kishin një rrezikprej 50% më të lartë të zhvillimit të kancerit të prostatës, sesa ata që pi ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-06-24

Mënyra primare përmes të cilës trupi juaj do të nxjerrë toksinet është përmes mëlçisë, e cila pastron trupin tuaj me filtrimin në kontinuitet-vazhdimisht, të helmeve në gjak, të cilat depërtojnë përmes traktit digjestiv, lëkurës, dhe sistemit të frymëmarrjes. Mirëpo, në momentet kur mëlçia juaj është e stërngarkuar-mbingarkuar për shkak të stresit ose ekspozimit të tepruar të toksineve, i tërë sistemi mund të dalë nga ekuilibri ndërsa shëndeti juaj të r ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-06-24