Kryesore » 2012 » Qershor » 09
Të hash sa më shumë fruta dhe perime, mund t’ju ndihmojë për të ndaluar pirjen e duhanit dhe për të shmangur dëshirën ndaj saj, sugjeron një studim i fundit, i kryer nga Universiteti i Bufalos në SHBA.Ky është në fakt edhe studimi i parë që vlerëson marrëdhëniet mes konsumimit të frutave dhe perimeve, me zakonin e pirjes së duhanit.Dr. Gary A. Giovino dhe kolegët tij analizuan mijëra duhanpirës, duke i testuar në lidhje me konsumimin e shumë frutave dhe per ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-06-08