Kryesore » 2012 » Maj » 31
Një spital në veri të Teksasit është i pari në rajon që po provon një procedurë e cila mund të ofrojë lehtësim afat-gjatë të personave me astmë. Procedura e quajtur Thermoplasty Bronkiale tashmë është miratuar nga administrata e ushqimeve dhe barnave (FDA).Procedura kryehet nëpërmjet një tubi të hollë elastik i cili shkon deri në burimin e astmës, në tubat bronkialë. Atje mjekët godasin astmën – jo me ilaç – por duke kryer një shpërthim të kontrolluar nga energji frekuenca ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-31