Kryesore » 2012 » Maj » 27
Njerëzve, të cilët përjetojnë dështimin e zemrës ose dëmtime të konsiderueshme në zemër, mund t’u zgjatet jeta me transplantimin e qelizave të indit të zemrës, i cili për herë të parë është rritur nga lëkura e pacientit.Me ndihmën e qelizave burimore të marra nga lëkura e njerëzve më të moshuar kemi arritur që në laborator të rrisim qelizat e shëndetshme të muskulit të zemrës, kanë deklaruar shkencëtarët nga Instituti izraelit i teknologjisë dhe i mjekësi ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-27