Kryesore » 2012 » Maj » 24
Studiuesit paralajmërojnë se marrja e kalciumit shtesë, përmes tabletave mund të çojë deri rrezikun e një ataku në zemër. Sipas tyre, këto tableta, që përdoren në ditët e sotme nga një numër gjithnjë e më i madh personash, sidomos në moshë të thyer, mund të bëjnë më shumë dëm sesa dobi. Qindra mijëra gra marrin tabletat e kalciumit, pasi u rekomandohen nga mjeku për forcimin e kockave kundër sëmundjes së osteoporozës.Por, sipas studimit të fundit, kalciumi i marrë në mënyr ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-24

Ata persona, të cilët kanë një problem mesatar me gjumin, përkatësisht gërhitjen gjatë kohës sa janë në gjumë dyfish janë më të rrezikuar se do të preken nga kanceri.Gërhitja dhe çrregullimet e tjera në frymëmarrje gjatë gjumit, me orë të tëra e zvogëlojnë furnizimin e organizmit me oksigjen.Shkencëtarë, po ashtu dhe mjekët theksojnë se mungesa e oksigjenit në trup mund të jetë një nxitës për zhvillimin e tumoreve malinje. Ata, po ashtu theksojnë se në të ardhmen mjekët ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-24