Kryesore » 2012 » Maj » 17
Laptopët janë prodhuar në atë mënyrë që të mund të përdoren shtrirë apo në çdo pozicion tjetër ku nuk mund të përdoret kompjuteri i madh. Por së fundmi shkencëtarët shprehen se ekziston një rrezik nëse përdorin laptopin mbi gjunjë.Sipas tyre rrezet WiFi mund të dëmtojnë spermën e mashkullit. Një grup kërkuesish nga argjendin kanë vërejtur shenja tek 29 meshkuj të cilët kanë përdorur laptopin me lidhje interneti wireless dhe që kanë shkarkuar materiale në internet.
Pas 4 ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-17