Kryesore » 2012 » Mars » 14
Shkencëtarët në Gjermani kanë krijuar për herë të parë enë artificiale gjaku, përmes përdorimit të printimit me teknologjinë 3 dimensionale. Ata thonë se kjo teknologji është një hap përpara drejt krijimit të organeve artificiale për transplantim, ndonëse do të duhet një kohë e gjatë për të arritur deri në atje.Shkencëtarët në Institutin Fraunhover në Shtutgard punuan intensivisht për tre vjet me radhë për projektimin dhe krijimin e arterieve artificiale p ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-03-13