Kryesore » 2012 » Shkurt » 22
Përpos ushtrimeve, me rëndësi të madhe është edhe hidratimi i organizmit  nga jashtë dhe brenda. Njerëzit që bëjnë një stil pasiv të jetës, pa aktivitet fizik, brenda vitit preken rreth katër herë nga ftohja. Nga ana tjetër, ata që çdo ditë ecin të paktën gjysmë ore, apo merren me ndonjë aktivitet tjetër fizik, preken nga ftohja vetëm një herë në vit, ka treguar studimi i Universitetit në Karolinën Jugore. Bile edhe gjat ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-02-22