Kryesore » 2012 » Shkurt » 04
Shqipëria renditet në listën e vendeve që kanë shifra të larta të pacientëve që vuajnë nga tumoret, ndërsa diagnostikimi i sëmundjes në shumicën e rasteve kapet në faza të avancuara duke e bërë thuajse të pamundur shpëtimin e jetës së pacientëve.Specialistët e shëndetit publik japin alarmin se kanceri do të jetë në një kohë shumë të shkurtër sëmundja që më së shumti do të vrasë shqiptarët. Mjekët onkologë thonë se numri i të diagnostikuarve me tumore të n ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-02-04

Raportet sociale që vendosim me njerëzit janë të domosdoshme, i bëjnë mirë shëndetit dhe humorit. Por nga ana tjetër ato mund të jenë shkak i shtimit në peshë. Të jesh i sjellshëm, ti bësh të tjerët të ndjehen mirë kur janë me ty, ose të kesh gjithmonë frikë se po i ofendon mund të na shtyjë të hamë edhe atëherë kur nuk kemi oreks, apo kur nuk duhet ta teprojmë. Sipas studiuesve të Universitetit të Cleveland në Ohio të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ky është prob ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-02-04