Kryesore » 2012 » Janar » 31
Shumë infeksionë janë lidhur me sjelljet seksuale dhe është vërtetuar se përhapja e HPV është më e madhe nëse është i lartë numri i partnerëve me të cilët ke raporte.Jo vetëm alkooli dhe cigaret, tani edhe seksi është një nga shkaqet për infeksion në fyt nga virusi papilloma (HPV), mbi të gjitha në subjektet mashkullore, që sëmuren me tumor në faring. Që në vitin 2007 ishte zbuluar një lidhje mes këtyre tipeve të tumorit dhe faktorëve që e shkaktojnë, por nga një st ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-01-31