Kryesore » 2012 » Janar » 24
Funksionet e trurit fillojnë të përkeqësohen që në moshën 45-vjeçare, informoi një studim i publikuar të premten në "British Medical Journal”.Universiteti i Londrës realizoi një kërkim, në bazë të së cilit u pa një rënie prej 3,6% e aftësive të arsyetimit midis grave dhe meshkujve të moshës 45-49 vjeç. Studimi u krye duke analizuar kujtesën, fjalorin dhe aftësitë për të kuptuar tek 7 mijë burra dhe gra të moshës 45-70 vjeç, të monitoruar në mënyrë konstante gjatë dhjetë vi ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-01-24

Festat vijnë dhe ikin dhe lënë mbrapa shumicën prej nesh mbi një peshore duke vënë duart në kokë. Dhe pastaj vijon shprehja më e përdorur në janar: "Do të filloj urgjentisht dietën!” Në fakt, ky mendim është hapi i parë drejt zgjidhjes, por nuk thonë kot se nga e thëna në të bërë qëndron në mes një mal i tërë! Dietologia klinike, Blerina Bombaj, jep këshilla se si duhet të humbasim kilet në mënyrë të shëndetshme pa u sforcuar me dieta të cilat nuk rekomandoh ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-01-24