Kryesore » 2012 » Janar » 10
Universiteti i Nottingham ne Angli ka zbuluar një lidhje midis masturbimit te tepruar tek meshkujt me moshë të re, dhe kancerit të prostatit. Të rinjtë në moshë deri në 30 vjeç qe masturboje rregullisht janë në rrezik më të madh për tu sëmurur nga kanceri i prostatit, ndërsa meshkujt mbi 50 vjeç që masturbojnë kanë më pak shanse për tu sëmurur. 
Nivelet e larta të hormoneve të meshkujve mund të jenë shkaku i kancerit të prostatit. Më shumë masturbim do ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-01-10